Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Ivanka Trump "steunt" Time's Up-beweging, Twitter gaat los

  •  
09-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding 2018-01-09 om 09.57.50
Ivanka Trump, de dochter van de grab-em-by-the-pussy-Donald Trump is flink onder vuur komen te liggen op Twitter. Nu is dat an sich praktisch dagelijks gebruik op het sociale medium, maar de reden in deze is wel heel curieus.
Ivanka had namelijk de speech van Oprah Winfrey teruggekeken en kwam, net als velen, tot de conclusie dat de toespraak prachtig was. “Laten we allemaal samenkomen, mannen en vrouwen, en verklaren dat #TimesUp. #Verenigd”, twitterde ze. Wellicht niet beseffende dat #TimesUp meer is dan hashtag-activisme.
De organisatie Time’s Up is opgezet om geld in te zamelen om vrouwen juridisch bij te kunnen staan die mannen, waaronder Donald Trump, aanklagen wegens seksueel geweld. Ivanka heeft zich tot op heden niet uitgesproken tegen de vermeende acties van haar vader. Haar tweet wordt dan ook gezien als hypocriet. Tegelijkertijd zijn er die haar oproepen om geld te doneren. Zelfs wanneer dat dus betekent dat ze daarmee rechtszaken tegen haar vader zal financieren.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.