Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Ivo Niehe gelast interviews af vanwege kritiek op 'groot ego'

  •  
07-10-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
537 keer bekeken
  •  
BNNVARA fallback image
Presentator geschrokken door reacties op zijn optreden in het televisieprogramma Pauw en Witteman
Ivo Niehe verscheen onlangs in het televisieprogramma Pauw en Witteman. De reacties op zijn optreden in het programma waren, net als zijn optreden zelf, nauwelijks subtiel te noemen. Niehe is geschrokken door alle reacties en heeft voorlopig al zijn interviews afgezegd. Dat meldt het AD.
Bij Pauw en Witteman, waar Niehe via een live-verbinding vertelde over het succes van zijn theatershow in Parijs, uitte hij minutenlang een lofbetuiging aan zichzelf:
Bij mij is het zo ongelooflijk snel gegaan, een plaats veroveren in het theater, eerst zes keer in Carré en nu in het Carré van Parijs […] Heel Parijs zat hier, grote regisseurs die met Yves Montand gewerkt hebben […] Ik ben een intens gelukkig mens. Ik denk dat er nu een hele nieuwe toekomst open gaat. Het is unaniem een belachelijk groot succes.” 
Bekijk hier het gesprek met Ivo Niehe , aan tafel onder meer ook acteur Nasrdin Dchar die net verteld had over zijn spraakmakende Gouden Kalf-speech.
Het Algemeen Dagblad meldt dat Niehe ‘not amused’ is vanwege alle reacties en daarom al zijn interviews voor de komende tijd heeft afgezegd.
Word ook succesvol: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.