Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

'Jij verdient veel minder dan ik, dus hou je bek!'

  •  
20-10-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
scheldpartij300.jpg
VIDEO Topman Orange scheldt werkneemster spoorwegen de huid vol
In Frankrijk is ophef ontstaan over een topman van Orange die een werkneemster bij de spoorwegen minutenlang uitscheldt. Een 16-jarige filmde het voorval en het werd prompt een hit, zo bericht de Belgische publieke omroep VRT.
Het voorval gebeurde woensdagavond, zo is op de website van de Belgische publieke omroep te lezen. De loketbediende in kwestie vertelt het verhaal in de Franse pers. “De man had twee tickets gekocht en betaald. Toen kreeg hij telefoon en ik vroeg hem om plaats te maken voor de wachtenden achter hem.”
Het startschot voor een minutenlange scheldpartij. “Ik respecteer geen Fransen die niet weten wat werken is. Mochten er geen mensen zijn die zoals ik 10.000 euro per jaar aan belastingen betalen, dan zou jij geen job hebben. Wat zou je dan doen, hé? Dan zou je op straat staan.”
De man zegt dat hij 51 jaar is en dat hij een topfunctie heeft bij Orange. De telefoniemaatschappij heeft intussen meegedeeld dat het bedrijf het kaderlid in kwestie heeft geïdentificeerd en dat het bedrijf zal onderzoeken of er sancties volgen. 
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.