47

Joan Franka níet naar finale van het Eurovisie Songfestival

[VIDEO] Update: Joan Franka haalt top tien niet ... Optreden volgens commentaren 'niet helemaal zuiver' ... Bekijk haar optreden hier

Donderdagavond staat Joan Franka in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Ze zingt in Baku in Azerbeidzjan haar nummer ‘You and Me’. Volgens diverse ‘deskundigen’ maakt Franka een grote kans om in de finale terecht te komen. Het is Nederland al zeven jaar niet gelukt de finale te bereiken.


Joan Franka heeft de top tien van de halve finale voor het Eurovisie Songfestival gehaald. Hiermee is Nederland dan ook níet door naar de finale van aanstaande zaterdag. Het is het achtste jaar op een rij dat Nederland nog voor de finale wordt uitgeschakeld.

Bekijk het optreden van Joan Franka hierboven. De commentaren na afloop waren niet mals: Franka zong niet zuiver. HenkJan Smitsoud-Idols, X-factor, So You Wanna Be A Popstar, Hollands Got Talent en Popstars-jurylid – twitterde:

Hier en daar onzuiver”? Hier en daar was t zuiver. Echt zo zonde…

Eerder:

In een interview met Radio 1 zegt de 22-jarige zangeres nog geen druk te voelen:

We zien wel wat er gebeurt. Ik wil gewoon heel graag mijn liedje zingen en dan zien we het wel. Het is 8 jaar geleden dat we in de finale stonden. Laten we hopen dat het vanavond weer gebeurt. Ik heb gewoon gerepeteerd en weet hoe het moet.

Tijdens haar optreden zal de zangeres een blauwe jurk dragen en de omstreden indianentooi.

Wat denk jij? Wordt het dit jaar wederom ‘zero points’ of leidt Franka ons naar een top-tien plek en verzekert ze zichzelf van een finaleplaats?

Geef een reactie

Laatste reacties (47)