Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Podcast! Hoe krijg je de woningmarkt in Amsterdam weer van de kook?

  •  
29-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding 2017-07-28 om 23.19.49
Het is weer tijd voor het Joop-café! In onze wekelijkse podcast gaat een van onze redacteuren op zoek naar prikkelende onderwerpen en in gesprek met interessante opiniemakers om ze eens flink aan de tand te voelen. Dit keer was Joop-redacteur Bianca Palm aan de beurt. Ze sprak in de Tolbar in Amsterdam Marjolein Moorman, de kersverse fractievoorzitter van de Amsterdamse PvdA, en Sven Heinen, de voorzitter van de Makelaars Vereniging Amsterdam. Samen gaan ze, naar aanleiding van de recente pittige debatten in de Amsterdamse gemeenteraad, in gesprek over de oververhitte Amsterdamse Woningmarkt. Want in twee jaar tijd stegen de huizenprijzen met een ton. De wachtlijsten voor betaalbare huurwoningen zijn eindeloos. Hoe kom je als normaal mens nog aan een huis in de hoofdstad?
Beluister hier de podcast:
Of  abonneer je hier op de Joop-café podcast , zodat je nooit meer een uitzending mist!
Fragmenten uit de postcast werden ook in de nacht van vrijdag 7  juli op zaterdag 8 juli tussen 02.00 en 04.00 uitgezonden op NPORadio1 in het VARA-programma van Malou Holshuijsen: De Nacht van de Radio.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.