Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Just do it

  •  
06-08-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
justdoit_300.jpg
[Video] Engelse documentairemaakster volgt jaar lang klimaatactivisten op de voet
De Engelse documentairemaakster Emily James heeft een film gemaakt waarin ze een jaar lang een aantal klimaatactivisten volgt bij hun clandestiene acties.
De film is mogelijk gemaakt door een leger van donateurs en vrijwilligers en draait momenteel in Engeland. Regisseur James probeert geld te verzamelen om de film ook in de Verenigde Staten te kunnen vertonen. Blog The Nation.com  doet een oproep om mee te helpen dat mogelijk te maken:
Er zijn talloze manieren om dit project te ondersteunen: Help een Amerikaanse uitgave te betalen. Alle donaties, hoe klein ook, helpen echt. Vertel over de film tegen je vrienden, familie en sociale netwerk. En/of wordt vrijwilliger en help bij de distributie – iedereen kan meedoen, of ze ervaring hebben of niet. Laten we deze film naar Amerika halen!
Op dit moment zijn er nog geen plannen om de film naar Nederland te halen. Mensen die er aan willen bijdragen om dat mogelijk te maken zouden zich tot de makers kunnen richten via hun website , twitter of facebook
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.