Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Kapitein USS Enterprise in problemen door Ohlala-video

  •  
03-01-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
uss_300.jpg
Commandant van atoomvliegdekschip trakteerde bemanning op home-video's vol anti-homo ongein, naakte marinevrouwen en zelfverheerlijking
Een Amerikaanse krant heeft opmerkelijk schunnige video’s te pakken gekrgen die zijn gemaakt aan boord van een Amerikaans marineschip. Ze blijken het werk van een marineman die commandant is van het atoomvliegdekschip USS Enterprise.
Kapitein Owen Connors maakte de video’s zelf in 2006 en 2007, terwijl het schip deelnam aan militaire operaties in Afghanistan en Irak. Hij gebruikte daarvoor apparatuur van de marine en vertoonde ze minstens een keer per week op het interne tv-systeem aan boord. In de video’s maakt hij homo’s tot mikpunt van zijn ‘grappen’. Te zien is ook hoe twee vrouwen gezamenlijk douchen terwijl er een levensgrote kartonnen afbeelding van Connnors tussen hen in staat.
De video hebben een hoog corpsballengehalte.
Amerikaanse marine is verlegen met de onthulling en noemt de video’s ‘onacceptabel’. De USS Enterprise ligt thans in de thuishaven Norfolk en vertrekt over enkele weken op een nieuwe missie. De vraag is of Connors die gaat meemaken.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.