43

Kapitein USS Enterprise in problemen door Ohlala-video

Commandant van atoomvliegdekschip trakteerde bemanning op home-video's vol anti-homo ongein, naakte marinevrouwen en zelfverheerlijking

Een Amerikaanse krant heeft opmerkelijk schunnige video’s te pakken gekrgen die zijn gemaakt aan boord van een Amerikaans marineschip. Ze blijken het werk van een marineman die commandant is van het atoomvliegdekschip USS Enterprise.


Kapitein Owen Connors maakte de video’s zelf in 2006 en 2007, terwijl het schip deelnam aan militaire operaties in Afghanistan en Irak. Hij gebruikte daarvoor apparatuur van de marine en vertoonde ze minstens een keer per week op het interne tv-systeem aan boord. In de video’s maakt hij homo’s tot mikpunt van zijn ‘grappen’. Te zien is ook hoe twee vrouwen gezamenlijk douchen terwijl er een levensgrote kartonnen afbeelding van Connnors tussen hen in staat.

De video hebben een hoog corpsballengehalte.

Amerikaanse marine is verlegen met de onthulling en noemt de video’s ‘onacceptabel’. De USS Enterprise ligt thans in de thuishaven Norfolk en vertrekt over enkele weken op een nieuwe missie. De vraag is of Connors die gaat meemaken.

Virginian Pilot: Raunchy videos starring Enterprise skipper come to light

Geef een reactie

Laatste reacties (43)