Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Kee & Van Jole over de langste Kerst en de excuses van Mark Rutte

  •  
01-12-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Natasja Gibbs wil van Francisco van Jole weten waarom hij er zo wild uit ziet en of hij al een kerstboom heeft aangeschaft.
Daarna gaat het over de persconferentie waar de nieuwe maatregelen werden verkondigd. Peter Kee bekent dat hij op dat moment in de kroeg zat. “De laatste keer dat het nog kon.” Bovendien wist hij al wat er gezegd zou worden. Van Jole stelt dat dat het probleem is met de persconferentie. “Ze draaien nu een seizoen maar je ziet dat ze urgentie missen”.
Vervolgens gaat het even over mogelijke alternatieven en dat Rutte zijn excuses aanbood. Dat was volgens Van Jole weinig geloofwaardig.
Tot slot bespreken ze nog even de positie van Hugo de Jonge. Kee stelt dat het niet is uitgesloten dat De Jonge minister van VWS blijft in een volgend kabinet. “Ook met het oog op de parlementaire enquête die er komt. Anders moet straks zijn opvolger aftreden.”
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.