Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Kee & Van Jole over de omgang met GeenStijl en een geheim CDA-scenario

  •  
10-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
oodh
Kee en Van Jole clashen bij De Nieuws BV over de kwestie GeenStijl bij het bespreken van de beantwoording van Kamervragen over het advertentiebeleid door minister Asscher, dinsdag in de Kamer. Van Jole herhaalt de kritiek die hij al eerder op Joop in een opiniestuk uitte , namelijk dat de politiek en media de site de afgelopen 14 jaar teveel ter wille zijn geweest. Kee ziet dat anders. Hij vindt de site “een bepaalde vorm van journalistiek” die een testbank betekent voor politici.
De twee hebben het ook nog even over de onderhandelingen en vooral de mediastilte daar omheen. Parlementair redacteur van Pauw Peter Kee legt uit dat er een scenario mogelijk is waarbij het CDA met de onderhandelingen bewust totaal geen haast heeft en rustig afwacht tot de ene na de andere combinatie klapt zodat Rutte van het toneel verdwijnt en er dan uiteindelijk nieuwe verkiezingen moeten komen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.