Laatste update 16:48
0

Kee & Van Jole over dealverdediger Rutte en zelfbeschadiger Dijkhoff

Het duo Kee & Van Jole spreekt over het urenlange debat dat dinsdag werd gehouden in de Tweede Kamer met als onderwerp de omstreden belastingdeals met Shell. Peter Kee viel op dat Rutte alle kritiek van zich af laat glijden maar getergd reageert op de vragen van Lodewijk Asscher. De premier beschouwt dat als een aanval op zijn geloof, stelt Kee.

Van Jole merkt op dat Rutte met de kwestie wegkomt omdat de publieke opinie zich niet tegen Rutte keert. Kennelijk is Shell onaantastbaar. “Stel je voor dat deze deal zou gaan om een persoon, een miljardair en je foto’s zou zien van zijn villa’s en zwembaden.”

Tot slot praten de parlementair redacteur van Pauw en de eindredacteur van Joop nog over het optreden van VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff in Veldhoven waar hij een “vrolijk” politiek café organiseerde over vluchtelingen. Van Jole constateert dat Dijkhoff zelf zijn gunstige imago beschadigt. Kee ziet dat totaal anders en valt geïrriteerd uit naar Van Jole.

Meer Kee & Van Jole? Abonneer je op de podcast en ontvang iedere week de aflevering gratis. Via RSS, iTunes of Stitcher.

Geef een reactie

Laatste reacties (0)