7

Kijk met Joop naar de spraakmakende film The Shock Doctrine

Laatste kaarten: Gratis wakker geschud worden op de zondagochtend

Het wordt zondag misschien wel 24 graden. Een prettige manier om van de luie zondagmiddag te genieten is in de zon na te denken over een film die je net hebt gezien. Daarom organiseert Joop ’s ochtends een speciale vertoning van The Shock Doctrine, de spraakmakende documentaire naar het gelijknamige boek van Naomi Klein.

Kijk naar de film in gezelschap van bekende opiniemakers, andere Joop-lezers en vanzelfsprekend de Joop redactie. Luister naar een betoog door Dick Pels, directeur van het wetenschappelijk bureau van GroenLinks. En laat desgewenst je eigen mening horen natuurlijk. The Shock Doctrine is een overdonderende film waar iedereen wat van vindt. De documentaire (met ondertitels!) is gemaakt door Michael Winterbottom, de regisseur die eerder uitblonk met films als Road to Guantanamo, 24 Hour Party People en 9 Songs.
Het Parool: “een van de betere samenzweringstheoriën aan de linkerzijde van het politieke spectrum”
nrc.next: “kundig aan elkaar gemonteerd archiefmateriaal à la Michael Moore”
de Volkskrant: “murw geslagen zodat zelf nadenken vervolgens zo goed als onmogelijk is”
De Jaap: “zeer zeker een mooi staaltje visuele retoriek waarmee het Nederlandse volk hypothetisch wakker geschud kan worden”
Speciale, exclusieve vertoning The Shock Doctrine (alleen voor geregistreerde Joop-leden). Geen lid? Registreer nu. (Gratis)
Zondag 25 april, 10:30 uur in het Ketelhuis te Amsterdam, in het Westerpark (ideale plek om de zondagmiddag door te brengen). Einde ca 12:30u

Toegang gratis, reserveren verplicht. Vol = vol!

Reserveer door een mail te sturen aan redactie@joop.nl.

Lees ook de opinie van Francisco van Jole: Kapitalisme, van verliefdheid tot shock

Geef een reactie

Laatste reacties (7)