Laatste update 20:26
53

Kijken: Hoe Tim Hofman een kapotte kaak werd geslagen

Afgelopen week kwam het nieuws daarbuiten dat #BOOS-presentator Tim Hofmans kaak kapot is geslagen bij de opname van een #BOOS-aflevering. Hofman trok samen met Cathelijne naar haar huisbaas, omdat in haar studentenhuis in Nijmegen zo’n beetje alles kapot is. De huisbaas was niet gediend van de cameraploeg en besloot hen met een collega hardhandig het gebouw uit te werken. En passant werd Hofman vol op zijn bek geslagen, wat uitmondde in een gebroken kaak.

#BOOS schrijft:

Ja hallo, en welkom bij #BOOS. En deze week hebben we Catelijne. Zij woont namelijk in een studentenhuis in Nijmegen, waar alles beetje kapotstuk is. De deur doet het niet, de boiler is lek en het brandalarm weet ook niet wanneer het brand is, en dat is vet onhandig. Ook kan iedereen zomaar via het dakterras hun huis in om potten met augurken in de wc te gooien of gewoon om even te douchen. Best gek wel. Dus gingen we langs bij Ton en toen had Tim ineens een gebroken kaak. Dus hier zijn de beelden. Helemaal intact. Want wij zijn geen liegeneze. Groetjes thuis!

Ton Hendriks beweert dat Tim Hofman de eerste klap wilde uitdelen, waarna hij zich genoodzaakt zag te verdedigen. Hij heeft aangifte gedaan tegen Hofman vanwege ‘huisvredebreuk’. BNN heeft op haar beurt aangifte gedaan tegen de verhuurder. Hendriks probeerde de uitzending donderdag nog te blokkeren, maar de rechter besloot dat BNN de aflevering gewoon online mag zetten.

Geef een reactie

Laatste reacties (53)