1

&… Knuffel je beeldscherm

Homoleraar wint zaak, verliest christelijke baan ... Christelijk dorp geschokt door striptease ... Speelgoedwinkel stopt met sekse-labeling ... Hahahaha! Komiek verdient geld op internet

Ander nieuws van vandaag


– Het enige wat luiaards, de diersoort, in Costa Rica nog wel eens doen behalve in de boom hangen is de weg oversteken. Dat gaat vaak mis. Met een groot aantal luiaardwezen toch gevolg. Die worden opgevangen in Slothville. Bekijk de video en knuffel je beeldscherm.

– Een homoleraar in Oegstgeest werd ontslagen door de gereformeerde school waar hij werkte omdat de christenen in kwestie vinden dat je geen homo mag zijn. Hij vocht zijn ontslag aan, won de zaak maar gaat nu toch maar weg. Daar is vast wel een bijbelspreuk voor maar die wil even niet te binnen schieten.

– In Woudenberg, een Utrechtse gemeente waar christelijke partijen een meerderheid hebben, wordt een christelijk politicus ‘een beetje misselijk’ van het idee dat er in een plaatselijke kroeg een striptease-act is opgevoerd. Dus dreigt algeheel verbod. Video.

– Een underground video van het boren van de Noord-Zuidlijn. De metroverbinding waar menig Amsterdammer ‘een beetje misselijk’ van wordt.

– Een Britse speelgoedketen stopt met het beplakken van speelgoed met de roze (voor meisjes) en blauwe (voor jongens) labels. Zouden er nu veel jongetjes met een Barbie naar buiten lopen? Of meisjes met bouwkranen?

– De populaire Amerikaanse Louis C.K. heeft met het te koop aanbieden van video-registratie van zijn optreden (voor vijf dollar) binnen een paar dagen 200.000 dollar winst geboekt. Opvallend: de video werd volgens de grappenmaker nauwelijks gepirateerd. 

Gratis knuffels: Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook

Geef een reactie

Laatste reactie