Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Ledenraad PvdA steunt Samsom

  •  
28-04-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding_2012-04-28_om_18.08.30.png
Gemor binnen de partij over opstelling bij 'Kunduz-onderhandelingen' ... Samsom stelt zich officieel kandidaat als lijsttrekker
Het was zeker geen unanieme steun, maar Diederik Samsom kreeg uiteindelijk van de ledenraad van zijn partij steun voor zijn opstelling tijdens de begrotingsakkoord-onderhandelingen van afgelopen week. Op een PvdA-bijeenkomst in Utrecht werd wel gemopperd, maar een grote meerderheid van de leden is het eens met Samsoms besluit om het akkoord niet te steunen.
Leden klaagden dat de PvdA afgelopen week niet uitgenodigd was voor het overleg over de begroting voor 2013 tussen VVD, CDA, D66, GroenLinks en ChristenUnie. Dat is een misverstand, stelde Samsom. De partij was wel uitgenodigd, ‘maar mocht alleen bij het kruisje tekenen’.
Samsom meldde op de ledenraad ook dat hij zich kandidaat stelt als lijsttrekker, waarna hij applaus kreeg van de aanwezige PvdA-leden.
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.