Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Lekker: zes maanden glijden

  •  
29-04-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
glijbaan.jpg
Student uit Leeds wordt officieel 'glijbanentester'
De ene baan is de andere niet. Dat mocht nu ook Seb Smith ondervinden. Uit een 2.000-tal sollicitanten werd hij vorige week gekozen om gedurende zes maanden de ‘glijbanentester’ van een reisorganisatie te worden. Hij mag de wereld nu rondreizen en zijn goed- of afkeuring laten blijken van de meest exotische waterglijbanen in vakantieparken.
Ik ben helemaal in de zevende hemel en ik kan niet wachten om met deze job te starten. Aan de ene kant is er het werk, ja, maar aan de andere kant zijn er de glijbanen. Ik zal naar beneden glijden en me rot amuseren.
Dat meldt deredactie.be. De Britse student uit Somerset volgt Tommy Lynch op, die de baan vier jaar lang uitoefende, maar ‘een nieuwe uitdaging’ nodig had. Werkgever First Choice was vooral onder de indruk van het enthousiasme en de vaardigheden van Smith. Met zijn nieuwe baan verdient hij ruim 12.000 euro plus alle onkosten zullen gedekt worden.

Meer over:

nieuws, lekker
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.