Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Likes-regen voor koninklijke Facebookpagina

  •  
26-04-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
kh_300.jpg
Koning en koningin worden binnen enkele uren 20.000 keer geliked
Het Koninklijk Huis heeft vandaag op de eerste Koningsdag de eigen Facebookpagina onthuld. De pagina die om half tien publiekelijk bekend werd gemaakt via Twitter had om een uur al 20.000 likes ontvangen.
Op de door de RVD beheerde pagina staat als eerste posting vanuit Wassenaar:
Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima: “We wensen iedereen vandaag een hele mooie #Koningsdag toe!
“Facebook is het perfecte medium om in contact te komen met mensen op een persoonlijke manier”, zegt Elizabeth Linder, Politics & Government Specialist bij Facebook, die de koninklijke familie heeft geadviseerd bij het opzetten van de pagina. “Door deze Facebook-pagina kan iedereen eenvoudig op de hoogte blijven van de vele verschillende activiteiten van de Koninklijke familie, bijvoorbeeld staatsbezoeken, feestdagen, of andere gelegenheden”. 
Behalve aan Facebook brengt het koninklijk paar vandaag ook bezoeken aan het Noord-Hollandse plaatsje De Rijp en de Amsterdamse voorstad Amstelveen. Het aantal likes groeit razendsnel, tijdens het schrijven van dit artikel kwamen er 1000 duimpjes bij.
RTEmagicC_kh_373.png

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.