Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Live vechtpartij in Argentijnse TV studio

  •  
13-04-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
cronica_300.jpg
Praatprogramma ontaardt in vuistgevecht met crew
Op de Argentijnse zender Cronica TV ontaardde een verzoeningspoging in het programma ‘Hechos y Protagonistas’ (Gebeurtenissen en hoofdpersonen) in een vechtpartij.
De komiek Torry Palenzuela was samen met producer Carlos Mandia uitgenodigd om een conflict uit te praten over een afgelastte theaterproductie. Dat verliep op zich goed totdat de zoons van beide gasten zich er in mengden. De zoon van Mandia kon in de coulissen zijn woede niet beheersen, stormde het beeld in en deelde een klap uit die de inleiding vormde voor een massale vechtpartij, live op tv, waarbij het decor sneuvelt. De zender paste daarop de titels aan: Incident in onze studio. Nadat de studio weer enigszins provisorisch was opgebouwd werd het gesprek hervat.
De zender Cronica TV staat bekend om sensationele beelden. Twee jaar geleden pleegde een politiechef die verdacht werd van mensenrechtenschendingen live voor de camera zelfmoord.

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.