Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Man bedreigd nadat zijn naam op GeenStijl stond

  •  
23-01-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
362 keer bekeken
  •  
tom_300.jpg
Site publiceerde lijst met namen van mogelijke daders mishandeling in Eindhoven ... Andere Tom Kantelberg bedreigd
De NOS heeft het telefoongesprek dat Tom Kantelberg met de redactie van GeenStijl voert online gezet. Kantelberg is boos op de site, omdat in een topic over de mishandeling in Eindhoven zijn naam opduikt als een van de mogelijke daders. Wie de Tom Kantelberg is die genoemd wordt weet hij niet, maar hij is het zeker niet. Maar in de reacties heeft iemand wel zijn contactgegevens geplaatst. En sindsdien wordt hij aan een stuk door gebeld en bedreigd.
De discussie over het publiceren van namen op internet was al eerder opgelaaid, nadat Hans Spekman haatmails aan zijn adres publiceerde. Maar later bleek dat Spekman een fakenaam aan de mails had toegevoegd.
De NOS wilde GeenStijl om wederhoor vragen, maar aangezien het kennelijk niet lukte om redacteuren aan de telefoon te krijgen werd contact gelegd met de kinderen van redacteur ANanninga. Die ontplofte op twitter :
Mijn nummer is dus niet bekend VOOR EEN REDEN, staatszendgemachtigde wederhoorfuckers. Nou dan bellen we je kinderen toch gewoon?
Hoe HAAL je het in je RaadvoordeJournalistiek goedgekeurde harses. Privé bellen, @pritt thuis bellen, KINDEREN bellen.

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.