Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Man die op homohater Mike Pence lijkt, werft geld voor homorechten

  •  
13-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
66 keer bekeken
  •  
pence
De toekomstige vice-president Mike Pence is een notoire en fervente homohater die denkt LHBTQ-mensen te kunnen genezen middels elektrotherapie. En hij is tegen het recht van vrouwen om abortus te plegen. In principe is hij voor alles wat tegen ‘onze westerse waarden en normen’ indruist. Glen Pannell is een 51-jarige grafische designer die sprekend op Pence lijkt en besloot om – aangezien de vice-president van de Verenigde Staten het niet zou doen – op te komen voor de rechten van bepaalde groepen in de samenleving.
Zo haalt Pannell geld op voor abortuskliniek Planned Parenthood, dakloze LHBTQ-jeugd en nog vele andere initiatieven die er zijn ter ondersteuning van gemarginaliseerde groepen die Pence met zijn conservatieve haat benadeelt. De grafisch ontwerper die viral gaat noemt zichzelf Mike ‘Hot’ Pence en doet zijn activistisch werk in het weekend, waar hij in een pak met hot pants rondloopt om fondsen te werven.
Lees op Buzzfeed meer over Pannell

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.