Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Man verlooft zich met een burrito

  •  
14-07-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Burrito_300.jpeg
Schrijver David Sikorski is alle idyllische foto's van verliefde mensen op Facebook zat. Hij begon een tegenoffensief 
Iedereen kent ze wel: romantische plaatjes van Facebookvrienden die perfect gelukkig zijn met elkaar op een terras, strand, in het park en dat willen delen op Facebook, Facebook is daarmee een etalage van geluk geworden.
Schrijver David Sikorski wilde iets aan de kaak stellen wat menig Facebookgebruiker wel kent. Mensen die te pas en te onpas op Facebook laten zien ‘hoe gelukkig ze zijn’. Sikorski besloot daarom een ludieke tegenactie te starten. Hij liet een vriendin foto’s van zichzelf maken met zijn nieuwe verloofde: burrito.
‘Hoe het sprookje ontstond’ Hij ontmoete zijn ‘soulmate’ in taqueria ‘La Cumbre’ in San Francisco, verloofde zich kort daarna en vroeg vriendin en fotografe Kristina Bakrevski al het geluk vast te leggen. Sikorski steekt op deze manier de draak met de Facebookgebruikers die regelmatig soortgelijke foto’s op Facebook plaatsen. Want hoe echt is dat geluk?
Schermafbeelding_2015-07-14_om_13.36.25
Sikorski met burrito bij The Golden Gate Bridge
Verlovingsfoto
Schermafbeelding_2015-07-14_om_13.37.12
Sikorski met burrito op het strand
Schermafbeelding_2015-07-14_om_13.36.58

Meer over:

nieuws, lekker
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.