Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Manifestatie tegen 'hooliganisme' van kabinet Rutte

  •  
18-11-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
DagvdVerontwaardiging.jpg
Dag van de Verontwaardiging biedt zondag 20 november iedereen een podium op de Dam in Amsterdam
Voor wie de afgelopen maanden stomend vanaf de bank het nieuws heeft gevolgd is er nu een manifestatie waar iedereen ook juist oplossingen mag komen aandragen. Hete Herfst mobiliseert Nederland om iets te toen tegen het ‘hooliganisme’, van Rutte I. Kom zondag 20 november naar de Dam in Amsterdam voor De dag van de Verontwaardiging.
De lijst van departementen waar Rutte I flink heeft huisgehouden is lang. Er wordt flink bezuinigd op kunst, zorg en welzijn, milieu, het openbaar vervoer, pensioen, gehandicapte zorg,  uitkeringsgerechtigden, huurders, werknemers en studenten. En last but not least. Met de PVV als gedoogpartner moeten migranten en vluchtelingen als Mauro het ook flink ontgelden.
Hete Herfst wil de rekening van de crisis terugsturen naar de aanstichters:
Bankiers, speculanten en grote ondernemers hebben zich de afgelopen jaren enorm verrijkt. Niet langer mag de onbegrensde zucht naar winst alles wat mooi en weerloos is vernietigen en onze democratie uithollen.”
Ga alvast in de startblokken staan: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.