Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Mannen in Amsterdam mooier dan vrouwen

  •  
06-03-2012
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
adam_300_01.jpg
Amsterdamse mannen op 3e plaats in ranglijst ... Rokjesdag vervangen door t-shirt dag?
Travelers Digest, een in Hong Kong gevestigde reiswebsite die zich vooral richt op Aziatische reizigers, heeft ranglijsten gemaakt van steden met de mooiste mannen en vrouwen. Opvallend: Amsterdam wint met mannen.
Op de mannenranglijst bezet Amsterdam de derde plaats, na New York en Stockholm. De Zweedse hoofdstad is de plaats met de mooiste mannen. Voor wat betreft de  vrouwenlijst komt Amsterdam op de achtste plaats, nog onder Tel Aviv. De mooiste vrouwen zijn volgens Travelers Digest te vinden in Kiev.
Amsterdamse mannen zijn volgens de site zo knap dat je mond er van open valt. De kerels zijn langer dan de gemiddelde Europeaan, kleden zich onberispelijk en knopen beleefd en makkelijk praatjes aan met vrouwen. Hoewel ze soms afstandelijk overkomen weten Nederlandse mannen wel hoe ze een romantische stemming moeten scheppen, daarbij geholpen door de prachtige grachten, stelt Travelers Digest.
De Amsterdamse vrouwen zijn gewoonweg fantastisch, aldus de site. Ze zijn vooruitstrevend, vrijdenkend en ook nog eens hoogopgeleid en plezierig. Veel meer weet de site er niet over te melden.
(Ranglijsten na de foto)
RTEmagicC_5752289902_9101bc7f01_z.jpg
De mooiste mannen vind je in:
1 Stockholm 2 New York 3 Amsterdam 4 Lissabon 5 Buenos Aires 6 Sydney 7 Madrid 8 Berlijn 9 Milaan 10 Tel Aviv
De mooiste vrouwen zie je in:
1 Kiev 2 Stockholm 3 New York 4 Buenos Aires 5 Varna (Bulgarije) 6 Moscow 7 Tel Aviv 8 Amsterdam 9 Seoul 10 Montreal
Deel je de conclusies van Travelers Digest? En moet rokjesdag dan maar vervangen worden door t-shirt-dag?
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.