Laatste update 22 juni 2018, 10:20
74

Melania bezoekt opgesloten kinderen in Texas, maar of haar dat iets kan schelen?

Als iemand weet wat kleding uit kan dragen dan is het voormalig model Melania Trump. De vrouw van de huidige president van de Verenigde Staten bezocht donderdag een aantal kinderen die gescheiden zijn van hun ouders en droeg bij die gelegenheid een opmerkelijke jas. Op de rug stond de tekst ‘I really don’t care, do u?’ – vrij vertaald: ‘Het kan me echt niets schelen, jou wel?’ Het gaat om een goedkope jas van het Spaanse kledingmerk Zara. Melania treedt daarmee in de voetsporen van Michelle Obama die regelmatig kleding droeg van goedkope modeketens.

Als een tiener zo’n jas draagt naar een feestje is dat een succes. Maar deze tekst, na zoveel ophef over een schrijnende situatie waar kinderen bij betrokken zijn? Volgens haar woordvoerder betekent de tekst niets en moet er niets achter worden gezocht. ‘Hopelijk gaat de media na dit belangrijke bezoek niet focussen op Melania’s garderobe.’ De woordvoerder zei verder dat Melania, een dag voordat haar man een eind maakte aan de scheiding van kinderen en hun ouders, al had laten weten de kinderen te willen bezoeken.

Tijdens haar bezoek aan onder andere zes kinderen die zonder ouders vast zitten, vroeg ze medewerkers van het detentiecentrum ‘hoe ze kon helpen deze kinderen zo snel mogelijk weer te herenigen met hun ouders.’

Bronnen: The Hill, Harpers Bazaar

Update:
Donald Trump laat via Twitter weten dat de boodschap op de jas van Melania wel degelijk bewust was gekozen:

Cc-foto: ZARA

Geef een reactie

Laatste reacties (74)