5

Michelle Obama houdt zinderende toespraak voor haar man

VIDEO Presidentsvrouw vraagt op Nationaal Democratisch Congres nog vier jaar voor haar man: Verandering heeft tijd nodig

De Amerikaanse presidentsvrouw Michelle Obama heeft het Amerikaanse volk opgeroepen haar man nog vier jaar de tijd te geven. Zij deed dit in een toespraak op het Nationaal Democratisch Congres (DNC) dat momenteel plaatsvindt in de Amerikaanse stad Charlotte. Volgens Amerikaanse media maakte de first lady diepe indruk op haar publiek. In de video is ook te zien dat veel mensen het niet droog houden.

Michelle Obama vertelde hoe het presidentschap haar man niet heeft veranderd, zo schrijft de Huffington Post, en dat hij nog altijd dezelfde principes had als toen ze elkaar 23 jaar geleden ontmoeten, ze allebei blut waren en hun families zagen worstelen met het leven.

De verandering die president Obama vier jaar geleden beloofde komt maar langzaam op gaan. Maar, zei de first lady, verandering heeft tijd nodig, daarom moet het volk president Obama nog vier jaar de tijd gunnen om het waar te maken.

Huffington Post: Michelle Obama speech: Being president reveals who you are

Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Geef een reactie

Laatste reacties (5)