1

&… Na de daklozenkrant nu daklozen-hotspots?

Daklozen verkopen wifi op festival… Zonen Donald Trump in opspraak... CDA wil verkeershufters achter slot en grendel... Van der Laan wil comazuipers bekeuren

Ander nieuws van vandaag


Op het jaarlijkse South by Southwest (SXSW) festival in Austin zijn daklozen ingezet als wandelende 4G wifi-zendmasten. De daklozen verkochten deze keer geen daklozenkrant, maar een internetverbinding. Voor 2 dollar konden de festivalgangers een kwartier internetten. (NRC)

Het CDA wil dat politie en justitie verkeershufters harder gaan aanpakken. Wie 50 tot 60 verkeersboetes per jaar krijgt, moet de cel in. Of een taakstraf. (De Volkskrant)

Vorige week werd nog geopperd comazuipers voortaan zelf hun behandeling in het ziekenhuis te laten betalen. Als het aan de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan ligt komt daar nog een boete voor openbaar dronkenschap bij. (Nu.nl)

De zonen van Donald Trump zijn in opspraak gekomen vanwege een foto die de ronde doet. De mannen poseren op de foto triomfantelijk met kadavers van dieren in Afrika. Hun jachttrofeeën: een olifant, een krokodil, een koedoe, een civetkat en een waterbok. (De Morgen)

Mis niets: Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook

Geef een reactie

Laatste reactie