136

Nee, PVV Almere, stelen van moslims mag niet

Krapuul: Lokale PVV pikt foto's van de website van een nieuwe moskee en schreeuwt 'censuur!' als ze die niet mag gebruiken

Er kwam een nieuwe moskee in Almere. Daar moest de PVV natuurlijk wat aan doen. Nieuws- en opinieblog Krapuul documenteerde de acties van de populistische beweging. Een giftig tekstje op de PVV-website werd voorzien van een lading foto’s die (oeps) zonder toestemming van de site van de moskee werden gepikt. Toen de eigenaar eiste dat de gestolen foto’s werden verwijderd riep PVV’er Toon van Dijk: Censuur!

Krapuul verwijst naar het tekstje op de PVV-site over de nieuwe moskee: 

De vereniging heeft foto’s van de ceremonie op haar website geplaatst en daaruit wordt andermaal duidelijk dat dit college zich heeft laten verleiden de eerste paal te slaan van het clubhuis van een imperialistische anti-westerse ideologie waar onderdrukking van vrouwen de normaalste zaak van de wereld zal zijn.

Een lading foto’s van de website van de bouwers van deze moskee werd op de PVV-site geplakt om zich te laten zien hoeveel mannen er waren. De eigenaar was natuurlijk not amused en eiste dat de foto’s werden verwijderd.

“Gitzwarte islamcensuur”, reageerde PVV-raadslid Toon van Dijk, op Twitter.
Op de PVV-site maken ze het helemaal bont:

Toon van Dijk was voorheen nota bene advocaat. Je zou verwachten dat die weet wat er gewoonlijk gebeurt als je op diefstal wordt betrapt.

Krapuul: PVV Almere mag niet stelen – noemt dat “censuur”

Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Geef een reactie

Laatste reacties (136)