Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Net niet

  •  
11-07-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
tulpen_300.jpg
Spanje kampioen na 115 bloedstollende minuten... Treurig einde aan een spannende dag... Bondscoach Van Marwijk: De beste ploeg heeft gewonnen... Pleinen in Nederland snel leeggelopen
Een spannende dag is tot een treurig einde gekomen voor Nederland. Spanje heeft de finale van het wereldkampioenschap voetbal gewonnen ten koste van Oranje. In de laatste minuten in de verlenging van een bloedstollende wedstrijd maakte de Spaanse ploeg het beslissende doelpunt.
  W esley Sneijder en Dirk Kuijt in tranen
De NOS meldt dat overal in het land de pleinen waar mensen samen naar de wedstijd keken, leeglopen. Op het Museumplein in Amsterdam stonden naar schatting 180.000 mensen. Het stationsplein van Amsterdam is gedeeltelijk gesloten om de terugkerende mensenmassa te kunnen reguleren.
Lees ook in de Volkskrant: Nederland verliest WK-finale  en bekijk bij de NOS de video van de uitreiking van het goud en zilver na de finale

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.