7

&… Niet vrijen met je man is wreed

Rechter in India heeft bepaald dat sekstekort goede reden is voor echtscheiding ... Bijzonder langzame achtervolging in Shanghai ... Buschauffeur ontslagen vanwege het eten van een druif ... En zelfs Obama weet niet wie de leider van Noord-Korea is

Iedere dag zetten we in de &… een aantal ‘fait divers’ op een rijtje. Vandaag over druiven, Obama in Zuid-Korea en hoe erg is een seksloos huwelijk? Maar eerst een slaapverwekkend slome achtervolging in Shanghai. Het had slapstick kunnen zijn. Kijk het filmpje.


Een 64-jarige buschauffeur in Engeland is ontslagen omdat hij een druif heeft gegeten. Minor detail: de bus stond stil en was leeg. Maar dat maakte dus niet uit. Om veiligheids- en gezondheidsredenen werd hij de laan uitgestuurd. De man bracht er nog tegenin dat hij door een operatie vaak last had van een droge mond en dat de druif dus moest zorgen voor het noodzakelijke vocht, maar helaas. Regels zijn regels. Vijf jaar trouwe dienst of niet.

Obama is op bezoek in Zuid-Korea en ging ook even naar de demilitaire zone tussen Noord- en Zuid-Korea. Daar liet hij de pers weten dat hij eigenlijk nog steeds niet weet wie de leider van Noord-Korea is. Kim Jong-un mag dan officieel de touwtjes in handen hebben, de president van Amerika wist eigenlijk nog niks van zijn plannen of van de ware machtsverhoudingen. Maar wie het dan ook voor het zeggen heeft, diegene kreeg wel een waarschuwing van de Amerikaanse president. ‘Slecht gedrag, dreigementen en provocaties leiden nergens toe’ en de geplande raketlancering in April kon beter niet doorgaan.

Te weinig seks is wreed. Een rechter in India heeft een man toestemming gegeven te scheiden van zijn vrouw omdat ze in vijf maanden slechts tien tot vijftien keer hadden gevreeen. Ook de huwelijksnacht was seksloos.

 ‘Uit de verklaringen van de echtgenoot blijkt dat de vrouw nooit reageerde en leek op een stuk dood hout als hij met haar wilde vrijen’, voegde de rechter daar nog aan toe.

Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Geef een reactie

Laatste reacties (7)