Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Obama, de duivel

  •  
18-03-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Satan_300.jpg
Rel in Amerika over op Obama lijkende acteur die Satan speelt
In de Verenigde Staten is een relletje uitgebroken naar aanleiding van de televisieserie ‘The Bible’, een docudrama dat de verhalen van de bijbel hervertelt. In de serie wordt de rol van de duivel gespeeld door een acteur die volgens velen gelijkenis vertoont met president Obama.
Dat meldt the Independent. The History Channel zendt de hitserie uit en trekt er 13 miljoen kijkers mee. Voormalig Fox-presentator Glenn Beck was een van degenen die er met blijkbaar genoegen op wees dat acteur Mehdi Ouzaani ‘looks exactly like that guy’. De goede verstaanders weten dat Beck heeft gezworen een jaar lang de naam van de president te vermijden en aan hem te refereren als ‘that guy’.
Satan
De serie wordt geproduceerd door Mark Burnett, die eerder de Amerikaanse versie van The Voice produceerde. De glossy productie en de opvallend knappe acteurs die de bijbelse helden spelen, zorgen er voor dat de serie enorm populair is. Volgens Burnett rust ‘de hand van god’ op de serie.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.