Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Onrust in CDA over koers Verhagen neemt toe

  •  
24-08-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
cda_koers_300.jpg
Fractieleden: Verhagen opereert te solistisch … Grote twijfel bij prominenten over onderhandelingen
De onrust binnen het CDA over de koers om te onderhandelen met de PVV neemt toe. De fractie vergaderde dinsdag over de koers, in de avond kwam een groep van dertig prominenten bijeen op het partijkantoor. Vrolijkheid was alom afwezig.
Maxime Verhagen overlegt te weinig met zijn eigen fractie over de onderhandelingen met de VVD en de PVV. Veel leden vinden dat de fractievoorzitter te veel in zijn eentje opereert. Steeds meer leden vragen zich af of het samenwerken met de PVV wel een goed idee is.
NOS meldt dat er steeds meer twijfel ontstaat bij CDA-leden over fractievoorzitter Verhagen. Emoties liepen vandaag hoog op tijdens het topoverleg dat plaats vond na het fractieberaad. Oud-ministers, partijvoorzitters en hoge kaderleden spraken over de eventuele samenwerking met Wilders. 
Veel leden vinden dat fractievoorzitter Maxime Verhagen te weinig over de formatie met VVD en PVV bespreekt met de fractie.
RTEmagicC_cda_koers_620.jpg
cc-foto:  Stig Nygaard

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.