0

Ontvoerde jongen vrij ‘na betaling losgeld’

12-jarige Nayati werd vorige week ontvoerd in MaleisiĆ« ... Volgens lokale politie is 'een flinke som losgeld' betaald aan onbekende ontvoerders ... 

De Nederlandse jongen Nayati Moodliar, die vrijdag werd ontvoerd in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur, is weer terecht. Zijn vader plaatste een bericht en een foto hierover op Twitter.

De 12-jarige jongen woont tijdelijk in Maleisië vanwege het werk van zijn ouders. Onderweg naar school werd hij eind vorige week, in het zicht van verschillende schoolgenoten, door enkele mannen in een auto getrokken.
Hoewel het duidelijk een traumatische ervaring voor hem is geweest, lijkt hij in goede gezondheid te zijn’, meldde de familie op de Facebookpagina die na zijn vermissing is aangemaakt om het publiek om hulp te vragen. 
De politie in Kuala Lumpur heeft bevestigd dat de jongen ongedeerd weer bij zijn ouders is en dat naar de daders wordt gezocht. Het Duitse persbureau DPA meldde op basis van anonieme bronnen bij de lokale politie dat losgeld betaald zou zijn voor de vrijlating van de jongen.
AD: Ontvoerde Nayati weer vrij

Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Geef een reactie

Laatste reacties (0)