6

Operatie Vroege Vogels-presentatrice Janine Abbring goed verlopen

Update: Volledig herstel op termijn verwacht ... Wie is de mol?-kandidate verbrijzelde door een val tijdens de opnames een rugwervel

De rugoperatie van Janine Abbring is voorspoedig verlopen. Dat meldt de AVRO in een persbericht. Volgens de chirurg zijn er tijdens de operatie geen complicaties opgetreden en kan er op termijn volledig herstel worden verwacht. Janine brak afgelopen week haar rugwervel tijdens haar deelname aan het AVRO-programma Wie is de Mol…? 2013. Bij een sprong in het water kwam zij verkeerd terecht. Na onderzoek bleek een rugwervel op meerdere plaatsen gebroken en enkele banden gescheurd.

Update Janine en haar familie voelen zich gesteund door alle beterschapwensen, zegt de AVRO in het persbericht. In het belang van Janine en haar herstel wordt aan media en belangstellenden gevraagd om haar voorlopig met rust te laten. Berichten aan haar worden op prijs gesteld via beterschapvoorjanine@gmail.com.

Eerder
Vroege Vogels-presentatrice Janine Abbring heeft tijdens de opnamen van het AVRO-programma Wie is de Mol? een ernstig ongeluk gehad waarbij een rugwervel is verbrijzeld.

 Tijdens een opdracht van Wie is de Mol? moest zij een sprong in het water maken en daarbij is ze verkeerd terecht gekomen.

Het ongeval vond plaats op 8 juni maar is de eerste dagen stil gehouden. Productiemaatschappij IDTV meldt dat het nieuws niet eerder naar buiten is gebracht op verzoek van Janine zelf. Ook de plek van het ongeval wordt voorlopig niet bekend gemaakt. Janine is overgebracht naar een ziekenhuis dat gespecialiseerd is in zware en gecompliceerde rugoperaties. Naar verwachting zal haar operatie nu binnenkort plaats vinden. Eindredacteur Joost Huijsing: “Het is ongelooflijk en onwerkelijk. Journalisten hebben bijna altijd wel een tekst klaar, maar in dit geval zijn we echt met stomheid geslagen. De klap die Janine maakte is ook bij ons als een mokerslag aangekomen.”

Op de site van Vroege Vogels en de Facebook-pagina worden beterschapswensen verzameld.

Geef een reactie

Laatste reacties (6)