Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Oud worden we allemaal, maar hoe?

  •  
14-07-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Libdupoldies.jpg
Bewoners van het Amerikaanse zorghotel Clark Retirement Community maken 's wereld eerste senior LipDub
‘Het echte leven begint pas op je 65ste’, hoor je gepensioneerden wel eens zeggen. De bewoners van het Amerikaanse zorghotel Clark Retirement Community maken die leuze helemaal waar in hun nieuwste LipDub video. Het leven als een ‘Clark’ is één groot feest. Zelfs als je buurvrouw er vandoor gaat met je net aangeschafte incontinentieluiers.
De LipDub is gemaakt door de Grand Valley State University uit Michigan die onlangs ook het wereldrecord LipDub in de recordboeken mocht bijtekenen. Voor de Clark’s gingen zij aan de slag op Michael Buble’s cover Feelin’ Good, oftewel de mantra van de gemeenschap die in 1906 werd opgericht door gepensioneerde dominees van de methodisten.
‘Een Clark gelooft dat een echte relatie wordt gesmeed wanneer mensen samen wonen en werken in een omgeving van compassie en mededogen’, zo is te lezen op hun website. En zo blijkt met prangende cocktails en zeemeerminnen in het zwembad. ‘Clark is the fountain of youth’
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.