Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Oxfam Novib presenteert: 10 jaar na 9/11

  •  
08-09-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
oxfam300_01.jpg
Live: Masterclass met onder meer Geert-Jan Knoops, Joris Thijssen en Marcia Luyten
Oxfam Novib organiseert een masterclass waarin gereflecteerd wordt op de invloed van de ‘war on terror’ op het werk van mensenrechtenactivisten, lokale ontwikkelingsorganisaties en het internationale normen stelsels. Doel van de masterclass: vooruitblikken en nadenken over hoe internationale samenwerking er over tien jaar uit zal zien.
var flashvars = {};
flashvars.linkfromdisplay = "true";
flashvars.autostart = "true";
flashvars.height = "377";
flashvars.controlbar = "over";
flashvars.width = "620";
flashvars.repeat = "none";
flashvars.displayheight = "377";
flashvars.displaywidth = "620";
flashvars.file = "http://" + escape("rrr.sz.xlcdn.com/?account=StreamCo&file=OXNO&ref=") + escape(document.location.href) + escape("&type=live&service=wowza&protocol=rtmpt&port=80&output=smil");
flashvars.type = "vdox";
flashvars.provider = "vdox";
var params = {};
params.menu = "true";
params.allowscriptaccess = "always";
params.allowfullscreen = "true";
var attributes = {};
attributes.id = "Player-OXNO";
attributes.name = "Player-OXNO";
swfobject.embedSWF("http://air.streamco.tv/embed/mediaplayerSCTV.swf", "Player-OXNO", "640", "360", "9.0.0","http://air.streamco.tv/embed/expressInstall.swf", flashvars, params, attributes);
Oxfam Novib en haar lokale partnerorganisaties worden in hun werk met diverse gevolgen van de oorlog tegen terrorisme geconfronteerd. Anti-terreur maatregelen en wetgeving leggen beperkingen op aan de bewegingsruime van mensenrechtenactivisten. Loka hulp- en ontwikkelingsorganisaties worden door veel overheden intensief gescreend en gevolgd. Geldstromen naar ontwikkelingsorganisaties in Somalië zijn in sommige gevallen geblokkeerd omdat de Somali Development Bank door de Verenigde Staten op een zwarte lijst is gezet.
De streaming is mogelijk gemaakt door www.streamco.nl

Meer over:

wereld, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.