118

Pamela Geller zette brief van islamofobe, Noorse wapengek online

De extreem-rechtse Amerikaanse en vriendin van Geert Wilders vond het in 2007 geen probleem dat werd gesproken van het massaal inslaan van wapens. De opmerking is later verwijderd, maar de brief bleef staan

Pamela Geller, de extreem-rechtse Amerikaanse die Geert Wilders uitnodigde om te spreken in New York, publiceerde in 2007 op haar website Atlas Shrugs een brief van een lezer uit Noorwegen. In de brief wordt een ongekende islamofobie ten toon gespreid. Ook wordt de oplossing voor het ‘moslimgevaar’ geboden: wapens. Deze gewelddadige houding kan op de goedkeuring van Geller rekenen. Joop heeft hieronder de brief in zijn geheel vertaald.

Gellar leidt de brief zelf in met de woorden: “Ik publiceer een e-mail die ik heb ontvangen van een Atlas-lezer in Noorwegen. Hij is vernietigend in zijn feitelijkheid.”

In een latere versie van de webpagina is het zinnetje over de opslag van wapens verwijderd.

Wel, ja, de situatue is aan het verergeren. Van de 29 duizend immigranten per jaar, gaan we in 2007 naar een totaal van 35 duizend immigranten uit Somalië, Iran, Iraq en Afghanistan. De hoofdstad van de natie is al voor 50 procent moslim, en ze daar gaan ALLEMAAL heen nadat ze Noorwegen zijn binnengekomen. De 1,2 geboortes per moslimvrouw per jaar meegeteld, zullen meer dan 300 duizend van de 480 duizend inwoners van die stad moslim zijn.

Orders vanuit Libië en Iran stellen dat Oslo op zijn laatst in 2010 bekend zal zijn als Medina, hoewel ik dit beschouw als een pr-stunt, het is wel hun plan. Vanuit Israël verklaren de hordes die klauwen naar de muren van Jeruzalem vrolijk dat er volgend jaar geen Israël meer zal zijn, en ik weet dat Israël dit van zich af laat glijden, zoals ik ook doe, en in de zomer een aanval zal inzetten tegen al zijn vijanden in het Midden-Oosten. Dit zal de moslims wereldwijd in paniek brengen en iedereen om het heen doen aanvallen.

We zijn wapens, munitie en voorraden aan het inslaan. Dit gaat snel gebeuren.

Voorheen dacht ik aan emigreren naar Groot-Brittannië, Israël, de VS, Zuid-Afrika etc. voor de belastingen en de politiek, maar in plaats daarvan (hoewel ik geloof dat wij de allerlaatste generatie zijn voor de terugkeer van god) zal ik blijven en vechten voor het recht op dit land en inderdaad het hele schiereiland, voor de godvrezende mensen, voor het geval dit toch niet het einde van de wereld zal zijn. Kan geen kwaad om een back up-plan te hebben.

Het is verre van onmogelijk om te bereiken, immers, mijn volk heeft het iedere keer hiervoor gedaan, in daden die de oud-Griekse, Hebreeuwse en Britse legendes evenaren. Oslo en het zuidoosten zouden makkelijk kunnen vallen, maar er zijn andere linies dan ‘staats’-grenzen getrokken door dit land heen, lang voordat er ook maar een enkele moslim in de wereld was, en we hebben ze tot nog toe ook gehouden tegen alle anderen in.

We gaan een heel nieuw gouden tijdperk in, voor mijn volk, en die van een handvol andere landen, maar alleen door strijd.

Vrees nooit, Pamela. God is ook met jou de komende tijd.

Mis niets: Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook

Geef een reactie

Laatste reacties (118)