Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Pandemieprofiteur Sywert van Lienden jammert over ‘laster’

  •  
05-10-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
560 keer bekeken
  •  
sywertleugenaar
Sywert van Lienden wentelt zich na een nieuwe onthulling over zijn dubieuze praktijken weer als vanouds in zelfmedelijden. In een inmiddels weer verwijderde tweet dreigt hij dat mensen die “meedoen aan deze laster een keer aangesproken worden”. “Elk mens heeft z’n grens. Die van mij is bereikt”, jammert de pedante pandemieprofiteur.
Op Twitter dringen mensen er al maanden bij de malicieuze mondkapjesmagnaat op aan om zijn miljoenenwinst terug te storten in de schatkist. Van Lienden is niet van plan om aan die verzoeken te voldoen. In een voor hem dramatisch verlopen uitzending van Buitenhof zei hij zijn miljoenen te willen besteden aan onder meer kankeronderzoek. KWF Kankerbestrijding liet daarop weten het geld van de onbetrouwbare ondernemer niet te zullen aannemen.
Maandag verklaarde Pieter Omtzigt tegenover de Volkskrant dat hij zich op het verkeerde been voelt gezet door de huichelachtige Hulptroepen Alliantie-oprichter.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.