Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Paniek in dorp: Meisje zet verjaardagsparty op Facebook

  •  
16-09-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
386 keer bekeken
  •  
babe.jpg
Duizenden melden zich aan ... Lees de brief waarmee de ouders hun buren op de hoogte stellen ... Burgemeester, politie nemen maatregelen 
Een meisje in een dorp ergens in Nederland zet een uitnodiging voor haar ‘sweet sixteen party’ op Facebook en vergeet die op privé te zetten. Een ‘grappenmaker’ maakt er een openbaar event van en de party gaat viral.
Deze brief van haar ouders werd vrijdag onder buren in het dorp verspreid. Uit privacy- en veiligheidsoverwegingen hebben we alle verwijzingen naar personen en plaatsen onleesbaar gemaakt. 
RTEmagicC_projextx_w.jpg
Feestjes die via social media uit de hand lopen zijn inmiddels een fenomeen aan het worden. Dat komt overigens niet alleen door de film Project X (zie trailer). De eerste keer dat zoiets plaatsvond, in 2007, heerste MySpace nog. Niemand was er op bedacht en van dat ouderlijk huis – de ouders waren met vakantie – bleef  weinig over. Een beetje voorzorgsmaatregelen zijn dus niet overdreven.
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.