Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

&... Parlementslid stript voor geld

  •  
22-11-2011
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
trudeau_300.jpg
OM laat ex-directeur Hofnarretje met rust ... Wikipedia te mannelijk ... Originele filmposters niet zo origineel ... en meer
Ander nieuws van vandaag
Video: Het liberale (denk D66, niet VVD) parlementslid Justin Trudeau uit Canada heeft gestript voor het goede doel. Terwijl de vrouwelijke toeschouwers bij What A Girl Wants  de bijdragen roepen die ze willen doneren aan de Lever Stichting kleedt de politicus, die zo gecast zou kunnen worden in Pirates of the Caribbean, zich langzaam uit. Trudeau houdt van stunts: Gisteren nog zette hij de conservatieve Minister van Milieu voor schut door te vragen of deze kon uitleggen wat ozon is. ( video )
Hij niet: De ex-directeur van kinderdagverblijf ’t Hofnarretje, middelpunt van een grote misbruikzaak, wordt niet vervolgd. De ouders zijn verbijsterd.
Hij wel: René Froger heeft stiekem liedjes gezongen zonder daarvoor te betalen. Daarom wordt hij gedagvaard door de Buma/Stemra.
De snoeiharde voorlichtingscampagne waarbij Belgen een nep-nieuwsartikel naar een roekeloze Facebook-vriend kunnen sturen waarin te lezen is hoe de ontvanger is omgekomen bij een verkeersongeluk, wordt afgezwakt. Of zoals de Vlamingen mooi zeggen: gemilderd.
Wikipedia beweert:
Een man is een mens van het mannelijk geslacht. Een vrouw is een volwassen mens van het vrouwelijk geslacht.
Zie je het verschil? Er werken te weinig vrouwen mee aan de online encyclopedie. Te weinig is een understatement . Van de kennisvrijwilligers is 91,5 procent ‘een mens van het mannelijk geslacht’.  Dat moet veranderen.
Na de Animal Cops, de Pers Cops dan nu de Kaas Cops. De site lijkt trouwens ontworpen door een achterneefje van Dion Graus.
Filmposter-clichés pijnlijk blootgelegd.
RTEmagicC_film_300.jpg

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.