Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Pauw, Van Erven Dorens en De Mol presenteren actie Haïti

  •  
19-01-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
mx3.jpg
Jeroen Pauw, Beau van Erven Dorens en Linda de Mol vormen donderdagavond het presentatietrio van de gezamenlijke tv-actie Nederland helpt Haïti
Jeroen Pauw, Beau van Erven Dorens en Linda de Mol vormen donderdagavond het presentatietrio van de gezamenlijke tv-actie Nederland helpt Haïti. Dat maakte een woordvoerder van RTL4, een van de participerende zenders, dinsdag bekend. De tv-uitzending is een gezamelijk initiatief van Nederland 1, RTL4 en SBS6.
De publieke omroepen schuiven Jeroen Pauw naar voren als presentator, Linda de Mol mag namens RTL presenteren en Beau van Erven Dorens komt voor SBS in actie.
De gezamenlijke uitzending is donderdag te zien tussen 20.30 en 22.00 uur op drie zenders tegelijkertijd. Tegen middernacht blikken de stations terug op wat er die dag is gebeurd. Het doel van de benefietuitzending is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving Haïti. De opbrengst is bestemd voor noodhulp en vooral wederopbouw van het land. Lees hier meer

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.