0

‘Perfecte schoonzoon’ blijkt sterkere magneet dan Justin Bieber

Franse tieners bestormen Vine vlogger Jérôme Jarre op straat ... Zijn moeder: Jérôme is de perfecte schoonzoon

Om de harten van jonge tienermeisjes te stelen blijkt anno 2014 het imago van ‘de perfecte schoonzoon’ beter te werken dan de zoetsappige liedjes van Justin Bieber. De 24-jarige Franse Jérôme Jarre begon in januari 2013 met zijn snapchat vlogs op Vine en is anderhalf jaar later de ster van het internet. Zijn positieve, nette en grappige filmpjes doen tienerharten smelten. Toen meisjes er achter kwamen dat Jarre één van zijn vlogs aan het opnemen was in Lille ontstond er een speuractie op Twitter. Wat vervolgens gebeurde overkomt alleen sterren als Justin Bieber, Kristen Stewart én dus ook Jérôme Jarre.


Jerome Jarre découvre ses fans de Lille sur la… door lavoixdunord
Jarre is met zijn vierde populariteitsplek op Vine een internetfenomeen geworden. De mensen op straat zijn vaak zijn podium waar hij zijn publiek mee aan het lachen maakt. Op Vine heeft hij 7,6 miljoen volgers, op Twitter gaat hij over een miljoen heen en onlangs nog prijkte hij met zijn brede glimlach op de covers van magazines en zat hij in de Ellen Show.

Hoewel Jarre’s methode vaak onschuldig is, kwam hij onlangs toch in opspraak omdat hij werd opgehouden op het vliegveld van Miami nadat hij zich in een Boeing van American Airlines had verkleed in zijn zwembroek en rubberen zwem-eend. Volgens eigen zeggen werd hij gearresteerd, maar berichten van American Airlines en de FBI spreken dat tegen. Hij past ook eigenlijk niet écht bij zijn imago want in zijn meeste filmpjes is Jarre een goedlachse twintiger met aanstekelijke positivisme, de ideale schoonzoon.

Het Franse L’Obs sprak met zijn moeder die schets hoe zijn gelukkige opvoeding hem heeft gevormd.

Wat ik kan zeggen, is dat het oprecht is, in het echt maar ook dus in zijn video’s. Hij is altijd vrolijk en zeer positief.

Ook de Amerikanen houden van Jarre die wel past in de Amerikaanse droom. De school-drop-out verliet zijn business opleiding op zijn 19de en vertrok naar China waar hij Engels leerde. Met de start van Vine besloot de jonge ondernemer filmpjes te gaan maken en dat ging zo goed dat hij zijn zojuist opgestarte ondernemingen in Canada en China direct van de hand kon doen.

Geef een reactie

Laatste reacties (0)