Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Pink en Rammstein op Pinkpop, Pearl Jam op Werchter

  •  
07-12-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
708 keer bekeken
  •  
rammstein-promo-300px.jpg
Eerst topacts geboekt voor bekende festivals
Rammstein en Pink zullen komend voorjaar optreden tijdens Pinkpop in het Limburgse Landgraaf. Pearl Jam is geboekt voor het Belgische festival Rock Werchter.
De Duitse metalrockband Rammstein is volgend jaar de eerste hoofdact van het muziekfestival Pinkpop in Landgraaf. Dat heeft Pinkpopbaas Jan Smeets maandag gezegd. Hij tekende zondagavond in Arnhem een contract met de groep die in Gelredome optrad. Rammstein sluit vrijdagavond 28 mei de eerste dag van het festival af.
Ook Pink trad gisteren op in Nederland, in Ahoy. Het bericht dat zij eveneens is geboekt door Smeets, kwam door via de twitterende deejay Giel Beelen.
Tegelijkertijd werd bekend dat de Amerikaanse band Pearl Jam geboekt is voor het Belgische festival Rock Werchter, begin juli volgend jaar. De groep zou al twee keer eerder optreden op het festival, maar moest steeds verstek laten gaan. Ze staan nu zondag 4 juli op het hoofdpodium.
Rammstein.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.