10

&… Poolse tv-show legt Polenmeldpunt plat

Poolse satireshow bombardeert Polenmeldpunt… Muppets nemen wraak op Goldman Sachs… Veel zittenblijvers in Nederland… & Europeanen drinken het meest

Ander nieuws van vandaag.

De populaire Poolse presentatort Szymon Majewski heeft maandagavond het Polenmeldpunt platgelegd. Hij riep de 2,5 miljoen kijkers op de website op te zoeken en in te loggen. De website van de PVV kon de hoeveelheid bezoeken niet aan en ging plat. Inmiddels werkt het meldpunt weer, maar is het niet te bezoeken vanuit Polen. De presentator verkleedde zich in het satire-programma verder als Wilders. Bekijk hier het filmpje. (AD)

De Muppets nemen in een filmpje wraak op zakenbank Goldman Sachs. Het bedrijf kwam onlangs in opspraak nadat een voormalig medewerker meldde dat cliënten onder meer worden betiteld als ‘Muppets’. (De Volkskrant)

In Nederland blijven meer scholieren zitten in vergelijking met andere Europese landen die bij de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) zijn aangesloten. Van de 15-jarige scholieren zegt 22% een keer te zijn blijven zitten. In de rest van de 34 OESO-landen ligt dat gemiddelde op 14,3%. (Trouw)

Europeanen drinken gemiddeld meer alcohol dan wie ook ter wereld. Dat blijkt uit een rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Gemiddeld drinken Europeanen bijna twee keer zoveel alcohol als het wereldgemiddelde. (AD)

Geef een reactie

Laatste reacties (10)