22

Presentator stuurt ‘Barbie’ live uit show

Dat zouden ze vaker moeten doen...

Sommige mensen doen er alles aan om aandacht te zoeken. Zoals bijvoorbeeld Sarah Burge, een verslaafde aan plastische chirurgie. Voor de 7’de verjaardag van haar dochter gaf ze haar kind een voucher voor een borstvergroting. Met kerst had ze haar dochter ook al een voucher voor liposuctie cadeau gedaan. Burge was te gast bij de talkshow van CNN-presentator Anderson Cooper, maar dat blijkt al snel een grote vergissing. Na een minuut valt er een lange stilte waarna Cooper zegt: “Om eerlijk met je te zijn. Ik moet hier gewoon stoppen. Het spijt me.”

Burge liep geïrriteerd van het podium. Cooper verklaarde na de show dat hij er een einde aan maakte omdat hij het gevoel had dat Burge niet ‘eerlijk’ overkwam en dat zij alleen maar voor de publiciteit in zijn show verscheen. “Ik heb spijt dat ik haar in de eerste plaats heb laten komen”, zei hij. “En het spijt me hoe de dingen zijn gelopen.

Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Geef een reactie

Laatste reacties (22)