Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Pro-PVV actie CDA’ers lang niet zo succesvol als beweerd

  •  
16-08-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
68 keer bekeken
  •  
cda_300_01.jpg
Manifest 'Wij staan achter het CDA' blijkt vooral getekend door PVV’ers en VVD’ers … Pro-PVV'ers leggen het af bij online acties
Een media-actie om tegenwicht te bieden aan de kritische en verontruste geluiden binnen het CDA is in werkelijkheid lang niet zo succesvol als door de organisator en journalisten wordt gesuggereerd. Het is bovendien al de tweede keer dat pro-PVV actievoerders op internet het onderspit delven.
De pro-CDA-actie is al de tweede actie die vanuit rechtse hoek wordt gestart in een poging kritische geluiden te overstemmen. Nadat er op Facebook een pagina was gestart tegen regeringsdeelname door de PVV richtte de website Geenstijl daar een antipagina tegen op en riep bezoekers op die te steunen. De originele protestpagina tegen de PVV  op Facebook telt inmiddels bijna 4665 leden, de pro-PVV  protestpagina van Geenstijl haalde 971 steunbetuigingen. Opvallend daarbij is dat veel van de voornamelijk mannelijke PVV-steunbetuigers uit de Geenstijl-groep verder geen vrienden op Facebook hebben.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.