Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

PvdA Venlo signaleert 'tsunami drugsrunners'

  •  
07-05-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
72 keer bekeken
  •  
drugsrunners_300.jpg
D66-Kamerlid Van der Ham wil Kamerdebat met demissionair minister Opstelten
De invoering van de drugspas leidt tot onveilige situaties constateert de PvdA in Venlo. De partij opende vandaag een meldpunt voor overlast als gevolg van de strengere regels voor coffeeshops. De PvdA kreeg naar eigen zeggen een ‘tsunami’ aan signalen binnen over illegale drugsdeals en een toename van drugsrunners in de stad.
De PvdA wil aantonen dat het nieuwe coffeeshopbeleid voor meer ellende zorgt. Hun meldpunt krijgt steun van Cannabis Consumentenbond WeSmoke die de achterban oproept om problemen te melden.
PvdA-raadslid Hay Jansen in reactie op NU.nl:
Duitsers mogen de coffeeshops niet meer in. De verwachting was dat zij zouden aankloppen bij illegale straatdealers. Die verwachting is uitgekomen. In heel Limburg en Brabant zijn signalen hetzelfde: een tsunami van drugsrunners.
Niet alleen in Venlo, maar ook in Maastricht doen zich dezelfde problemen voor. D66-Kamerlid Boris van der Ham twittert :
De PvdA krijgt steun van ‘Tsunami illegale dealers Venlo’ Dit weekend zag ik met eigen ogen zelfde problemen Maastricht. Ik wil volgende week debat met Opstelten!
cc-foto: Dichromatic Winson Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.