Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

PVV (Den Haag): Allochtonen moeten assimilatiecontract tekenen

  •  
16-04-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
257 keer bekeken
  •  
PVV_MachieldeGraaff
VIDEO PVV'er Machiel de Graaff op zoek naar manieren om allochtonen te pesten
Als het aan de Haagse PVV’er Machiel de Graaff ligt dan moeten allochtonen in Den Haag een assimilatiecontract ondertekenen. De PVV wil in dit contract gedragsregels opnemen waar allochtonen zich aan moeten houden zolang ze inwoner van de Hofstad zijn. Dat meldt Omroep West.
schrijft
De Haagse PVV wil dat allochtonen onderschrijven dat man en vouw gelijkwaardig zijn en dat zij homoseksuelen respecteren. Wie zich niet aan het contract houdt, moet de stad worden uitgezet. Ze moeten worden uitgeschreven uit de gemeentelijke basisadministratie. Hierdoor kunnen ze dan bijvoorbeeld geen huurwoning meer krijgen, stelt Machiel de Graaff van de  PVV in een debat bij Omroep West met Joris Wijsmuller van de Haagse Stadspartij.
De PVV lijkt heel principieel, maar zolang andere bewoners van de stad niet aan de zelfde principes worden onderworpen, lijkt de PVV toch weer vooral een stok te zoeken om de allochtoon de buurt mee uit te slaan.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.