47

PVV Den Haag loopt leeg

Raadslid Marjolein van de Waal stapt op vanwege onenigheid met de fractie. Twittersoap uit het verleden overschaduwt haar vertrek

PVV Raadslid Marjolein van de Waal stapt op. “Na lang wikken en wegen heb ik besloten dat ik niet langer deel kan uitmaken van de PVV gemeenteraadsfractie Den Haag (1/2)”. “Dit omdat ik mij niet kan vinden in de werkwijze van de fractie. Ik heb besloten alleen verder te gaan. (2/2)”, tweette ze. Van de Waal behoudt haar zetel en zal alleen verder gaan.

Vorig week werd PVV vice-fractievoorzitter Arnoud van Doorn uit de fractie gezet omdat hij fouten gemaakt zou hebben bij het beheer van het fractiebudget. Van Doorn en De Waal zouden ooit het bed hebben gedeeld, net nadat De Waal haar relatie met PVV Europarlementariër Van der Stoep had beëindigd. De jaloerse toekomstige echtgenoot Van der Stoep maakte het slippertje van Van De Waal toen bekend via Twitter.

PVV fractievoorzitter Machiel de Graaf reageert op WestOnline dat hij via de media notie heeft genomen van het vertrek van Van de Waal.

Mevrouw Van de Waal was sinds afgelopen zomer al bijna niet meer in de Raad aanwezig, een situatie die wij steeds goed hebben willen oplossen.

Geen reden om op te stappen?: Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook

Geef een reactie

Laatste reacties (47)