Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

PVV'er bedreigd door eigen partijmensen

  •  
03-03-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
nh_pvv.jpg
Kandidaat Statenlid Noord-Holland klaagt over 'totale dictatuur' in fractie 
PVV-gemeenteraadslid Arie Wim Boer uit Purmerend is bedreigd omdat hij kritiek had op het hoofddoekjesverbod in het openbaar vervoer. Ook klaagt hij over het dictatoriale optreden van provinciaal PVV-leider Hero Brinkman. Dat verklaarde hij tegenover RTV Noord Holland.
De woorden van Boer, volgens de PVV-traditie van dubbelfuncties ook kandidaat Statenlid, zijn hier te horen in een audio-interview. Hij zegt ook blij te zijn dat hij niet verkozen is in de fractie. De PVV haalde slechts 6 zetels in Noord-Holland, Boer stond op de achtste plaats.
Volgens Boer bejegent Brinkman hem op een manier die hij ‘zelfs van zijn eigen kinderen’ niet zou pikken. Nadat hij kritiek uitte op het door Brinkman voorgestelde wettelijk verbod op het dragen van een hoofddoek in bus, tram of metro werd Boer bedreigd.
Brinkman probeert voor de camera de ernstige aantijgingen weg te lachen en houdt zich van de domme. Dat laatste gaat hem overigens opvallend goed af.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.