Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

PVV'ers zwijgen na aanval Sørensen op machtspositie Wilders

  •  
31-03-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
sorensen_300.jpg
Oproep van PVV-senator tot 'democratisering' niet gewaardeerd
Het blijft een lastig punt bij de PVV: kritiek uiten op de gang van zaken binnen de partij. De oproep dit weekend van PVV-senator Ronald Sørensen om de partij verder uit te bouwen en de alleenheerschappij van Wilders te beëindigen is door zijn collega’s ijzig ontvangen.
Het AD tegenover wie de oprichter van Leefbaar Rotterdam en thans PVV-senator zijn plannen ontvouwde zegt dat niemand maar dan ook niemand binnen de partij wil reageren op de voorstellen.
De Noord-Koreaanse stilte voorspelt weinig goeds voor de toekomst van Sørensen. “Het is niet goed gevallen,” erkent hij tegenover de krant. Tot nu toe moeten PVV’ers die het wagen kritiek te uiten op de dictatoriale structuur van de partij altijd het veld ruimen. Voorbeelden daarvan zijn Brinkman en Bontes. Anderen durven pas kritiek op de mysterieuze werkwijze van de partij te laten horen als ze – meestal gedwongen – de partij hebben verlaten. De Eerste Kamer-fractie van de PVV komt morgen met een verklaring.
cc-foto: Wikimedia

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.