Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

PVV Kamerlid in cel om geweldpleging tegen ambtenaar

  •  
30-09-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
jessegr_300.jpg
Ex-militair zou medewerker Economische Zaken in elkaar hebben geslagen
PVV-Kamerlid Marcial Hernandez (36) heeft woensdagnacht in een Haagse politiecel doorgebracht. Hij wordt verdacht van geweldpleging tegen een 30-jarige medewerker van het ministerie van Economische Zaken. Dat meldt de Volkskrant.
Toen de politie woensdagavond arriveerde op het Plein, een uitgaansplein bij de Tweede Kamer wezen omstander Hernandez aan als schuldige. Geen andere mensen zijn gearresteerd.
Hernandez is oud militair en is PVV’s eerste defensiewoordvoerder. Hij begon zijn carriere bij de Luchtmobiele Brigade en eindigde zijn loopbaan zestien jaar later als majoor bij de Koninklijke Landmacht. De PVV’er wil dat Nederland meer respect heeft voor haar militairen. Zo wil hij Nederlandse militairen bij terugkeer naar hun missie op grotere schaal worden geëerd op publieke locatie, zo is te lezen op de PVV website. Volkskrant: PVV-Kamerlid nacht in cel om mishandeling

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.